Per Lindeberg ny vd för Aura Light

Per Lindeberg har utsetts till ny vd för Aura Light International AB. Per kommer närmast från Sonepar Group, där han bland annat arbetat som vd för Oakwell Group.

Per Lindeberg har lång erfarenhet av ledande roller inom större multinationella företag samt från branscher med snabb teknisk utveckling. Han har även varit med och grundat flera framgångsrika företag.

– Vi välkomnar Per Lindeberg till Aura Light och vi är säkra på att hans erfarenheter kommer vara en stor tillgång för Aura Light, säger Lennart Sundén, styrelseordförande för Aura Light International AB.

Per Lindeberg ny vd för Aura Light

– Aura Light är ett starkt varumärke som är känt för sin hållbara och innovativa belysning med hög kvalitet. Belysningsbranschen förändras snabbt och jag ser fram emot att vara en del av bolagets framtida utveckling, säger Per Lindeberg.

Per Lindeberg efterträder Martin Malmros som har varit vd för Aura Light i tio år.
– Vi tackar Martin för hans tio år i tjänst. Martin har framgångsrikt tagit bolaget från att vara en nordisk leverantör av ljuskällor, till en global och hållbar aktör inom belysningslösningar, fortsätter Lennart Sundén.

Stockholm 9 januari 2017

Aura Light International AB
För mer information, kontakta:

Lennart Sundén, styrelseordförande Aura Light International AB,
0767-92 96 95

Per Lindeberg, vd Aura Light International AB,
0738-70 00 00, per.lindeberg@auralight.com

Ellen Flodin, presskontakt Aura Light International AB,
0725-71 65 00, ellen.flodin@auralight.com