Aura Light AB söker belysningssäljare med inriktning mot föreskrivande led – elkonsulter

Aura Light söker en belysningssäljare till kontoret i Solna Strand. Aura Light är ett välkänt belysningsföretag som grundades för mer än 80 år sedan under namnet Luma. Idag är Aura Light ett innovativt, hållbart och internationellt företag som erbjuder ett brett sortiment av produkter för belysning till professionella kunder. Huvudkontoret ligger i Solna Strand, med verksamhet i Karlskrona och produktion i Vimmerby. Aura Lights belysningslösningar säljs främst i Europa genom våra dotterbolag och återförsäljare. Kunderna finns inom industri, handel och offentlig sektor. Aura Light har cirka 300 anställda och en omsättning på cirka 750 miljoner kronor.

 

Kan du vår bransch och vill arbeta i ett av branschens mest dynamiska bolag? Då ska du kontakta oss. 

Aura Light är inte som andra belysningsföretag. Vi brinner för det vi arbetar med och det märks säger våra kunder. Vår kultur kännetecknas av ett högt tempo, stora ambitioner och en atmosfär där man får en chans att utvecklas och komma med nya idéer.

Din roll är att utveckla våra relationer till framförallt föreskrivande led, dvs i huvudsak elkonsulter och arkitekter. Vi vill till denna kundgrupp bidra med kompetens, saklig information, estetisk och teknisk kompetens.

 

Arbetsuppgifter:

  • Besöka och etablera relationer med föreskrivande konsulter.
  • Driva projekt med kunder från start till mål
  • Ha ögon för produktutveckling och förmedla kunskapen internt.
  • Anställningsform är tillsvidareanställning, 100%. Tillträde efter överenskommelse.

Kvalifikationer och egenskaper:

  • Du har ett stark eget kontaktnät med föreskrivande led i Stockholm
  • Självgående med stort driv
  • Erfarenheter från Belysningsbranschen är meriterande.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Kunskaper i övriga nordiska språk är meriterande.
  • Som person är du anpassningsbar, Du är serviceinriktad, drivande, kreativ och trivs med att växla mellan olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att Du tycker om utmaningar och att driva projekt och är van vid att jobba strukturerat mot deadlines med en god samarbetsförmåga.
  • B körkort är ett krav.

Välkommen att skicka din ansökan till erik.frejinger@auralight.se snarast möjligt, intervjuer sker löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Erik Frejinger, försäljningsdirektör, tfn:  070-893 48 88