Aura Light AB söker säljare som brinner för försäljning och är redo för nya utmaningar – med inriktning mot offentliga och privata slutkunder

Aura Light söker en belysningssäljare till kontoret i Solna Strand. Aura Light är ett välkänt belysningsföretag som grundades för mer än 80 år sedan under namnet Luma. Idag är Aura Light ett innovativt, hållbart och internationellt företag som erbjuder ett brett sortiment av produkter för belysning till professionella kunder. Huvudkontoret ligger i Solna Strand, med verksamhet i Karlskrona och produktion i Vimmerby. Aura Lights belysningslösningar säljs främst i Europa genom våra dotterbolag och återförsäljare. Kunderna finns inom industri, handel och offentlig sektor. Aura Light har cirka 300 anställda och en omsättning på cirka 750 miljoner kronor.

Vi har framgångsrikt sålt ljuskällor direkt till slutkunder sedan 1930.
Lång hållbarhet är en av orsakerna till vår framgång. Våra ljuskällor håller helt enkelt längre än konkurrerande fabrikat och det gynnar kunderna eftersom kostnaden för att byta ljuskälla ofta är större än kostnaden för själva ljuskällan. En annan viktig del är att vi arbetar nära våra kunder. I den rollen kan vi föreslå och driva åtgärder för att energieffektivisera kundernas belysning. Det gynnar både kunden och miljön.


Tjänsten
Vi söker en säljare som är har mycket driv och som brinner för affärer. Har du jobbat med försäljning innan och är redo för nästa steg i karriären? Då är den här tjänsten för dig. Det viktigaste är inte vad du sålt innan utan att du ser en framtid inom försäljning och framförallt, att du har drivet och motivationen att nå nya kunder och är skicklig när det gäller att hitta nya möjligheter och avsluta affärer. Bor det en Fredrik Eklund i dig? Någon älskar kicken av försäljning och att jobba självständigt där du kan visa framfötterna?

Vill du dessutom jobba med något som gör skillnad kombinerat med sälj? Aura Light AB skapar produkter som främjar hållbarhet, inte bara ekonomiskt utan också från ett miljöperspektiv. I denna tjänst kommer du som säljare att göra skillnad och få chans att påverka våra nuvarande och potentiella kunders miljöpåverkan och ekonomi genom belysning.

Din roll är att utveckla ett befintligt distrikt och säkerställa att våra kunder fortsatt får marknadens bästa ljuskällor. Du får gärna ha tekniskt intresse men du behöver inte ha erfarenhet från belysningsbranschen. Vi kommer lära dig allt du behöver veta om belysning, därför är inte erfarenhet det viktigaste utan ditt engagemang. Vi ser gärna att vår nästa säljare ska kunna argumentera för vår produkt, vara trygg i att tala inför en grupp och vara självgående. Du kommer att sälja kvalitetsprodukter och sälja den bästa lösningen för kunden i längden, inte sälja baserat på pris.

Arbetsuppgifter:

  • Besöka privata och offentliga inköpare.
  • Utvärdera kundernas behov och göra energieffektiviseringskalkyler
  • Skapa kundevent, enskilt eller ihop med andra leverantörer

Kvalifikationer och egenskaper:

  • Självgående med stort driv, du ska våga fatta beslut.
  • Du ska älska att vara ute hos kund och du ska ha kapacitet för att stort antal besök per dag.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • B körkort är ett krav

Anställningsform är tillsvidareanställning, 100%. Placering: Stockholm, Solna. Tillträde efter överenskommelse. Välkommen att skicka din ansökan till erik.frejinger@auralight.se snarast möjligt, intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Erik Frejinger, försäljningsdirektör, tfn: 070-893 48 88