Aura Light LEDifierar Sverige

Vi spinner vidare på belysningsutmaningen

Belysningsutmaningen var Sveriges bidrag i det internationella initiativet Global Lighting Challenge med målet att få 10 miljarder energieffektiva lampor ut på världsmarknaden. Belysningsutmaningen är numera avslutad, men arbetet med att skapa en mer hållbar och energieffektiv framtid kvarstår. Aura Light gör ett slag för att spinna vidare på belysnings- utmaningen och går in för att LEDifiera Sverige. Var med du också att skapa en mer hållbar framtid!

Genom att byta ut gammal belysning till LED gör du ett slag för miljön. LED är ett energieffektivt belysningsval, fri från kvicksilver och har en betydligt längre livslängd än traditionell belysning, vilket bidrar till minskad konsumtion. Med Aura Lights LED-produkter får du energieffektiv belysning med hög ljuskvalitet som kan ge dig energibesparingar upp till 80 %.

Under hösten 2018 erbjuder Aura Light rejäla mängdrabatter på ett urval av våra LED-produkter för att du enkelt skall kunna delta i att skapa en hållbar framtid och nå målet med att LEDifiera Sverige. Kontakta din säljare eller kundtjänst för mer information!