Aura Lights kundreferenser

 • Lekfull belysning till barnbutiken Jollra

  Jollra  är en nyöppnad barnbutik i centrala Nyköping i galleria Västerport som säljer barn- och babyleksaker, barnvagnar, babyvård med mera.   Hitta rätt belysningslösning När Aura Light först kontaktades för belysning till den kommande butiken Jollra var kraven enkla – allmänljus i butiken. Aura Light tog tillsammans med Elajo Nyköping fram ett första förslag på […]

 • Kostnadsbesparar med LED-produkter och sensorer

  Tre D Mekaniska AB kostnadsbesparar med LED-produkter och sensorer i sina produktionshallar. Såväl energiförbrukning och underhåll som CO2 utsläpp minskade drastiskt när de installerade Aura Lights belysning.

 • LED med 2 års pay off för Bold Printing

  LED med 2 års pay off för Bold Printing

  Bold Printing i Malmö som ingår i Bonnier-koncernen har installerat LED-armaturen Certos i sitt tryckeri. Belysning i LED med 2 års pay off för Bold Printing halverar även energiförbrukningen och minskar underhållet.

 • Aura Light levererar hållbar belysning till Scandic

  Aura Light levererar hållbar belysning till Scandic

  Scandic, Skandinaviens största hotellkedja, har tecknat ett 3-årigt avtal med Aura Light, som leverantör av hållbar belysning till sina hotell. Detta är ett viktigt steg i Scandics hållbarhetsarbete och kommer att leda till minskad energiförbrukning.

 • Lessebo kommun energisparar med utomhusarmaturer i LED

  Lessebo kommun är en mycket nöjd kund som har köpt belysning av Aura Light i många år. Kommunen eftersträvar att endast köpa hållbar belysning i Long Life-utförande.