Belysning utomhus

Belysning utomhus ska vara slittålig, energieffektiv och funktionell. Aura Lights sortiment inkluderar fasadbelysning, vägbelysning och parkbelysning och är anpassade för tuffa väderförhållanden. 


Aura Lights utomhusarmaturer har hög skyddsklass, lång livslängd och är anpassade för nordiska väderförhållanden. Andra fördelar med våra produkter är en svårslagen kombination av design och kvalitet men även låg underhållskostnad, energiförbrukning och miljöpåverkan.

Belysning för vägar och tunnlar

Belysning för vägar och tunnlar ska minska underhållskostnader, öka säkerheten och ge en bra ljusbild. Många kunder världen över väljer Aura Light som leverantör av tillförlitliga belysningslösningar för vägar och tunnlar på grund av vår nästan 90-åriga erfarenhet av belysning.

Läs mer

Belysning för parkering

Belysning för parkering ska väljas med omsorg då det avgör både säkerheten och personlig trygghet. Vanligtvis lyser det 24 timmar om dygnet, 365 dagar per år i parkeringshus så det finns hög energibesparingspotential. Bra belysning för parkering kräver energieffektiva ljuskällor med bra färgåtergivning,en robust och tålig armatur och ett flexibelt ljusstyrningssystem.

Läs mer

Belysning för transportytor

Belysning för transportytor måste anpassas för miljöer som flygplatser, busshållplatser, tunnelbanor och tågstationer. Med Aura Lights hållbara belysningslösningar hjälper vi dig att uppnå det ljus och säkerhet som krävs, samtidigt som du kan spara energi och hålla nere dina underhållskostnader.

Läs mer