Kundreferenser

Detaljhandel

 • Belysning som reflekterar Rautamo Wheel Fashions personlighet

  Rautamo Wheel Fashion är ett renodlat grossistföretag inom bilbranschen med kunder som värdesätter prestanda, kvalitet, design och service. Belysningen inne och ute är därför en viktig del i hur de vill att upplevelsen av Rautamo skall vara.   Rautamo Wheel Fashion AB är ett renodlat grossistföretag i bilbranschen som startades 2006. De jobbar med återförsäljare […]

 • Lekfull belysning till barnbutiken Jollra

  Jollra  är en nyöppnad barnbutik i centrala Nyköping i galleria Västerport som säljer barn- och babyleksaker, barnvagnar, babyvård med mera.   Hitta rätt belysningslösning När Aura Light först kontaktades för belysning till den kommande butiken Jollra var kraven enkla – allmänljus i butiken. Aura Light tog tillsammans med Elajo Nyköping fram ett första förslag på […]

 • Aura Light levererar LED-lysrör till Coop Forum

  Aura Light levererar LED-lysrör till Coop

  Coop har ingått ett tvåårigt avtal med Aura Light. I avtalet ingår att leverera hållbar LED-belysning till butiker i Sverige och Norden. Genom att byta äldre, ineffektiva lysrör till Aura Lights moderna LED-lysrör, kommer Coop att spara ungefär 65 % energi jämfört med en traditionell belysningslösning.

 • IKEA använder Aura Long Life

  IKEA i Sverige, använder Aura Long Life idag och är väldigt nöjda med produkterna. "Aura Light erbjuder produkter som gör att vi får en mycket god ljusmiljö med bra färgåtergivning och inte minst ett gott ekonomiskt ljus för våra kunder samt egen personal i vårt varuhus."

 • Aura Lights Eco-lösning hos Ica Supermarket

  Hos ICA Supermarket i Högdalen arbetar man aktivt med att minska energiförbrukningen. Det är därför de har använt Aura Lights Eco-lösning för deras kyldiskar sen 2007. Resultatet är 55 % energibesparing.

 • Ge-Kås använder Aura Long Life

  Ge-Kås har köpt Aura Long Life sedan 1992. "Först undrade man om det kunde finnas lysrör som brann så länge utan att tappa kraft, men det har vi verkligen fått bevisat."

 • Clas Ohlson väljer Aura Lights lysrör

  Clas Ohlson har valt att använda Aura Ultimate Long Life på grund av lysrörens livslängd på åtta år, vilket minskar underhållskostnaderna drastiskt.