Kundreferenser

Hälso- och sjukvård

 • Skräddarsydda belysningslösningar till Skånes universitetssjukhus Lund

  Med belysning från Aura Light fick Lunds lasarett skräddarsydda lösningar som mötte deras behov – bra, energismart belysning med hög serviceeffektivitet och specialanpassade enligt avdelning och förutsättning. Skånes universitetssjukhus Lund, SUS, är tillsammans med verksamheten i Malmö, Sveriges tredje största sjukhus med stor bredd av högspecialiserad vård, forskning och utbildning. SUS Lund och Aura Light har […]

 • kundreferens Lunaria LED-panel Ängelholms lasarett

  LED-paneler lyser upp på Ängelholms sjukhus

  Ängelholms sjukhus är ett hälsofrämjande sjukhus i utveckling med närsjukvård och specialiserad planerad vård. Sjukhuset har som målsättning att bidra till en hållbar utveckling samt främja god hälsa och sund livsmiljö. Sjukhusets verksamheter ska göra föredömliga val av miljöanpassad teknik. Fastigheterna ägs av Hälsostaden AB.

 • kundreferens Lunaria LED-panel Skåne Universitetssjukhus

  Skånes universitetssjukhus använder Aura Lunaria

  Skånes universitetssjukhus är som tredje största universitetssjukhus i Sverige en stor del av välfärdssektorn och en betydande del av samhället. Miljö och hållbarhet är därmed av stor vikt för sjukhuset. Man arbetar i miljöprojekt i alla organisationer och på alla nivåer.

 • Västmanlands sjukhus i Västerås har använt Aura Light i 27 år

  Västmanlands sjukhus i Västerås, tidigare kallad Centrallasarettet i Västerås, är det största sjukhuset i länet. Sjukhuset fungerar som länssjukhus och har cirka 600 vårdplatser. Aura Light har levererat Long Life till sjukhuset i hela 27 år.

 • Karolinska sjukhuset är nu en Long Life fastighet

  Karolinska sjukhuset är en trogen användare av Auras Long Life lysrör och numera använder de även Auras kompaktlysrör – Aura Unique Long Life.

 • Falu Hospital har använt Aura Light i 32 år

  Falu lasarett har länge varit en trogen kund till Aura Light - närmare bestämt 32 år. Lasarettet erbjuder nära 500 vårdplatser fördelade på 17 kliniker med cirka 3000 anställda. Ett stort sjukhus som kräver god belysning.