Kundreferenser

Kontor

 • Självstyrande belysning för maxad komfort

  Samtrans mål med ny belysning till sitt kontor i Solna var att öka komforten och skapa bätre arbetsförhållanden. Valet föll på Aura Lunaria med Tunable White. Samtrans är ett företag placerat i Stockholm, Solna, som erbjuder persontransporter och resor för personer med särskilda behov. På kontoret i Solna sitter bland annat en bred stab på […]

 • Intelligent belysningsstyrning till Strömstyrkan

  Intelligent belysningsstyrning med automatisk tändning och släckning, dimring och Tunable White var ett självklart val för Strömstyrkans nya lokaler i Vimmerby   Strömstyrkan i Vimmerby är ett installationsföretag som funnits sedan 1992. De arbetar med el-, data- och larminstallationer, både för privatkunder och företag. De installerar även värmepumpar, solenergi- och automationslösningar. Företaget har vuxit successivt under åren […]

 • belysningiHPkontor

  ISS och HP installerar LED-produkter och sensorer

  ISS Facility Services, ett av Nordens största tjänsteföretag, konsultföretaget Sweco och HP som bland annat tillverkar datorer, genomförde ett energibesparingsprojekt tillsammans. Aura Light levererade LED-produkter och sensorer till projektet som syftade till att energioptimera belysningen i HP:s kontor.

 • Helhetslösning för Vasakronans fastighet Telefonplan

  Helhetslösning för Vasakronans fastighet Telefonplan

  Vasakronan installerade Aura Lights LED-panelen Aura Lunaria samt en kombination av olika trådlösa AN10® sensorer. En helhetslösning för Vasakronans fastighet Telefonplan ska bidra till en betydligt lägre energiförbrukning.

 • Aura Lights lysrör används i Europaparlamentet

  Europaparlamentet i Strasbourg ville minska energiförbrukningen i sina lokaler så de beslutade sig för att installera Aura T8 Eco Saver Long Life. Detta ger minskat underhåll och en energibesparing med upp till 12 %.