Aura Light sparar tid och pengar åt DHL

I DHLs lokaler finns olika produkter från Aura Light, allt ifrån lysrör och glödlampor till halogenlampor och glimtändare. Genom att använda Aura Light kan DHL göra stora besparingar.

 

 

DHL är marknadsledare inom internationella expresstransporter, vägtransporter och flygfrakt. De är även världsledare inom sjöfrakt och logistiklösningar och erbjuder ett komplett utbud från expressförsändelser av dokument till Supply Chain Management. I DHLs lokaler finns olika produkter från Aura Light; allt ifrån lysrör och glödlampor till halogenlampor och glimtändare.

Sparar tid och pengar med Aura Long Life

– Om man går tillbaka helt till början valde vi Aura Long Life eftersom vi ville ha ett lysrör med längre livslängd. I och med detta behöver vi inte byta lysrören lika ofta och på så sätt sparar vi såväl tid som pengar, säger Rolf Täht vid DHL Helsingborg.

Centralt avtal

Aura Light och DHL har ett centralt avtal sedan några år tillbaka. Rolf berättar hur det gick till.

– Det började med att jag träffade en säljare från Aura Light och vi inledde ett samarbete. Eftersom jag tyckte att det var en bra lösning för oss tog jag frågan vidare till ledningen och frågade om det inte var en lösning för hela Sverige. Så nu har Aura Light och DHL ett centralt avtal.

Aura Long Life förbättrar arbetsmiljön

– I och med att vi använder Aura Long Life sparar vi stora kostnader. Jag har valt ljuskällor som ska efterlikna dagssken, eftersom personalen i terminalen arbetar utan fönster. Det bidrar i sin tur till en väsentlig förbättring av arbetsmiljön för dem, berättar Rolf.

Ladda ner PDF