Belysning som reflekterar Rautamo Wheel Fashions personlighet

Rautamo Wheel Fashion är ett renodlat grossistföretag inom bilbranschen med kunder som värdesätter prestanda, kvalitet, design och service. Belysningen inne och ute är därför en viktig del i hur de vill att upplevelsen av Rautamo skall vara.

 

Rautamo Wheel Fashion AB är ett renodlat grossistföretag i bilbranschen som startades 2006. De jobbar med återförsäljare i hela Skandinavien med centrallager i Vimmerby, Sverige och i Jakobstad, Finland. Företaget har totalt 8 anställda i Sverige.
– Vi representerar flera ledande tillverkare av lättmetallfälgar och väghållning, med BBS, Vossen Wheels och KW Suspension i främsta ledet. Vår målgrupp är de som värdesätter prestanda, kvalitet, design och service, säger Andreas Linder och Mikael Andersson som tillsammans driver verksamheten i Vimmerby.

Helheten speglar känslan av företaget
Huvudkontor i Sverige ska representera känslan av Rautamo Wheel Fashion. Fastigheten har detaljer som direkt anknyter till varumärke och profil.
– Belysningen både ute och inne är en viktig del i hur vi vill att upplevelsen av Rautamo ska vara. Våra krav var att vi skulle få en effektiv och designmässigt avancerad belysning med smarta kostnadseffektiva lösningar, såsom rörelse- och ljus- sensorer i och runt hela fastigheten och dimmerfunktion för att kunna justera nivån beroende på tillfälle och stämning.

Tunable White gör oss pigga och aktiva på jobbet
Andreas och Mikael är helt överens om betydelsen av Tunable White-belysning på kontoret och i showroomet.
– Upplevelsen av ett äkta dagsljus gör att vi har en behagligare miljö vilket i sin tur ger oss en aktivare arbetsplats.
Att kunna styra ljuset för att kompensera de mörka  december- och januaridagarna ger oss energi.

Aura Light innebar lokal närvaro och teknisk kompetens
Belysningen har motsvarat förväntningarna väl. Framförallt är den användarvänlig med rörelsestyrda sensorer i hela fastighe-ten, man kan aldrig glömma att släcka.
– Att kunna anpassa vår ljusatmosfär för varje tillfälle sätter en speciell prägel på vår arbetsplats och i vårt showroom. Utan det aktiva deltagandet från Aura Light hade vi inte kunnat nå det resultat vi eftersträvade. Aura Light var med i byggproces-sen från dag ett och det har påverkade våra beslut på ett påtagligt och positivt sätt.

Ladda ner Rautamo Wheel Fashion referens