Coop har köpt Aura Lights lysrör i 20 år

Coop har köpt Aura Lights lysrör i 20 år och när Coops lager i Bro beslutade att byta ut alla sina 14000 lysrör på lagret så valde dem Aura Long Life.

 

 

Stora besparingar

– Vi har köpt Aura Lights lysrör i 20 år, av modellen Long Life. Tidigare var det bara på vissa ytor där det är besvärligt att komma åt vid ett byte. Nu på senare år har vi börjat räkna på hur mycket vi skulle spara på att byta på alla ytor, och det visade sig ha stor potential. Det är ju arbetskostnaden som är den största kostnaden. Jag har därför drivit frågan vidare uppåt och fått stort gehör för det, eftersom alla ser hur stora besparingar det handlar om, förklarar Jan Thelén vid Coops terminal i Bro.

Vet att Aura Long Life håller måttet

Jan har bra erfarenhet av att samarbeta med Aura Light.

– Vi har som sagt samarbetat med Aura Light väldigt länge. Vi har självklart även tittat på andra fabrikat, men med dessa fabrikat vet jag inte riktigt vad jag får. När jag väljer Aura Long Life vet jag vad jag får och dessutom vet jag att de verkligen håller måttet. Jag får den kvalitet som har utlovats helt enkelt, säger Jan.

Coop Sverige driver butikskedjorna Coop Forum, Coop Bygg, Coop Extra, Coop Konsum och Coop Nära. Coop Sverige svarar för cirka 60 procent av den konsumentkooperativa dagligvaruhandeln i Sverige.

Ladda ner PDF