Aura Lights breda sortiment täcker DHLs behov

 

DHL, Klippan i Sweden använder Aura Light. ”Vi har högt i tak och vi sparar stora summor pengar på att inte byta ljuskällorna lika ofta som vi behöver göra vid användande av standardlysrör.”

 

 

 

DHL är marknadsledare inom internationella expresstransporter, vägtransporter och flygfrakt. De är även världsledare inom sjöfrakt och logistiklösningar och erbjuder ett komplett utbud från expressförsändelser av dokument till Supply Chain Management.

Bästa alternativet

Magnus Cato vid DHL i Klippan berättar varför de valde Aura Long Life.

– Vi hade en diskussion med vår säljare och kom fram till att Aura Long Life var det bästa alternativet för oss. Här är högt i tak och vi sparar stora summor pengar på att inte byta ljuskällorna lika ofta som vi behöver göra vid användande av standardlysrör. Förutom att vi sparar pengar på att använda Aura Long Life sparar vi även tid. Tiden som går åt till att byta ljuskällorna kan vi nu lägga på annat.

Aura Lights breda sortiment täcker DHLs behov

Aura Light och DHL har ett centralt avtal sedan några år tillbaka.

– Vi har en mycket bra kontakt och allt fungerar utmärkt; de har snabba leveranser, varorna finns i lager och vi får inga restordrar, berättar Magnus. En annan stor fördel som Magnus ser med Aura Light är att sortimentet är brett.

– Vi har en väldigt stor byggnad som är över 50 000 kvm där vi har över 10 olika sorters ljuskällor. Att då kunna ha en leverantör som täcker hela vårt behov är fantastiskt bra, säger Magnus.

Ladda ner PDF