Ica distributionsenhet använder Aura Protector Long Life

 

Ica distributionsenhet i Helsingborg, Sverige använder Aura Protector Long Life. ”Det är en klar fördel för brukaren att ha lysrör med extra lång livslängd, för man sparar in stora underhållskostnader”.

 

 

ICAs distributionsenhet ligger i Långeberga industriområde i östra Helsingborg och är störst och modernast i hela Norden. Byggnaden är 400 meter lång, 165 meter bred och rymmer såväl ett 28 meter högt höglager som en frysavdelning på 10 000 kvadratmeter. Totalt handlar det om 63 000 kvadratmeter för hantering av livsmedel i alla de former. En sådan imponerande anläggning kräver sitt ljus – och en ekonomiskt genomtänkt belysningslösning.

Goda erfarenheter

– ICA ville ha Aura Protector Long Life på alla ytor med öppen hantering, eftersom man hade så goda erfarenheter av dem från sina distributionsenheter i Växjö och Västerås. Vi höll utan tvekan med, för vi har också goda erfarenheter av Aura Lights lysrör. Det är en klar fördel för brukaren att ha lysrör med extra lång livslängd, för man sparar in stora underhållskostnader. Så berättar Per Månsson vid distributionsenheten.

Aura Protector Long Life uppfyller kraven

ICA ställer höga krav när de väljer lysrör, inte minst för arbetsmiljöns och livsmedlens skull – sett ur konsumentperspektiv. Per berättar varför ICA har valt Aura Protector Long Life:
– Aura Protector Long Life ger en fin försäkring: lysröret är försett med en ”säkerhetsstrumpa” av tunn plast som fångar upp glassplitter och lyspulver om olyckan skulle vara framme. Inom känsliga branscher som livsmedels- och läkemedelsindustrin är detta lysrör mycket populärt. Vidare har vi installerat drifttidsmätare i fastighetsdatorn som räknar de timmar belysningen är tänd, vilket är ett bra sätt att följa upp investeringen!

Ladda ner PDF