Aura Long Life är perfekt för Posten i Tomteboda

 

Posten i Tomteboda är en av Sveriges största enskilda byggnader och de använder Aura Long Life för att spara både tid och pengar. ”För att sammanfatta det är Aura Long Life helt enkelt perfekt för våra lokaler.”

 

 

 

Posten är Sveriges dominerande postoperatör och det enda företag som erbjuder posttjänster över hela landet. Posten är sedan 1994 ett aktiebolag som är helägt av svenska staten genom näringsdepartementet. Posten i Tomteboda är en av Sveriges största enskilda byggnader och har en mycket modern utrustning med bl.a. förarlösa truckar. Terminalen är strategiskt belägen intill europavägarna och stambanan.

Perfekt för våra lokaler

Inge Arnell vid posten berättar varför de använder Aura Long Life.

– I och med att vi inte behöver byta lysrör lika ofta när vi använder Aura Long Life sparar vi både tid och pengar. För att sammanfatta det är Aura Long Life helt enkelt perfekt för våra lokaler!

Långt samarbete som fungerar bra

Inge fortsätter:

– Vi har samarbetat med Aura Light under lång tid och under alla dessa år har leveranserna alltid fungerat bra. Dessutom har vi alltid fått en trevligt och tillmötesgående bemötande från säljarna!

Ladda ner PDF