Hållbara Long Life-lösningar från Aura Light på Wexiödisk

 

Wexiödisk har valt att byta ut stor del av sin armaturpark mot armaturer från Aura Light. ”Kan vi spara energi och miljö så är det ett stort plus”.

 

 

Wexiödisk utvecklar och producerar förstklassiga och miljövänliga produkter för professionell disk. Företaget är beläget i Växjö och har ca 160 anställda. Diskmaskiner är stora förbrukare av energi, vatten och kemikalier. Wexiödisk har därför under senare år fokuserat alltmer på miljöaspekten, vilket lett till utveckling av flera nya unika produkter.

Wexiödisk har valt att byta ut stor del av sin armaturpark mot armaturer från Aura Light. Man har i huvudsak bytt ut äldre 58W armaturer mot 45W vilket direkt ger en stor energibesparing.

Hållbart ljus

Så här berättar Christer Axelsson, fastighetschef på Wexiödisk:
– Armaturerna från Aura Light ger ett riktigt bra ljus och detta trots att vi gått ner i wattal. Detta var dessutom den mest ekonomiska lösning vi kunde hitta utan att ge vika för kvalitén. Long Life lysrören har ju en väldigt lång hållbarhet dessutom, sammanfattar Christer.

Sparar energi med lägre wattal

Christer Axelsson menar vidare att miljöfrågan alltid finns med i tankarna när man gör ett sådant här val.
– Kan vi spara energi och miljö så är det ett stort plus. Att gå från T8-lysrör till T5 med ytterligare några wattal lägre i och med valet av Aura Eco Saver Long Life gör vi direkt en stor energibesparing.

Ladda ner PDF