Varbergs kommun har använt Aura Light sen 1995

 

Varbergs kommun använder Aura Lights lysrör. ” Long Life gör att personalen sparar tid, eftersom det är längre intervall mellan bytena jämfört med om man använder standardlysrör”.

 

 

I Varbergs kommun lyser lysrören upp bland annat skolor, gymnastiksalar, idrottshallar, äldreboenden, lagerlokaler och museer. Till och med den gamla anrika stadsteatern har lysrör.

Billigare med Aura Long Life

Håkan Olsson vid Varbergs kommun berättar varför de valde Aura Long Life.

– Det blir betydligt mycket billigare att använda Long Life än standardlysrör. Long Life gör att personalen sparar tid, eftersom det är längre intervall mellan bytena jämfört med om man använder standardlysrör. En annan anledning till att man ska använda Long Life är att de är miljövändligare än standardlysrör eftersom färre lysrör behöver tillverkas, fraktas och skickas till återvinning. Ytterligare en fördel med Long Life är att verksamheten som bedrivs i lokalerna störs mindre med färre byten av lysrör.

Hög servicenivå

Varbergs kommun är även väldigt nöjd med Aura Lights service. Så här berättar Håkan.

– Leveranssäkerheten hos Aura Light är 100 %, vi är väldigt nöjda med den. Även godsmärkningen fungerar utan problem och dessutom är det lätt att få supporthjälp. Nu har vi även anmält oss så att E-handeln fungerar, vilket är väldigt smidigt.

Ladda ner PDF