LED-sortimentet Easy Selection

Easy Selection är ett handplockat sortiment av LED-produkter som gör det lätt att introducera LED på din arbetsplats. I sortimentet ingår idag en panel, plafonder för trapphus och ett energibesparande LED-lysrör retrofit för ersättning av flourescerande T8-rör. Du får en prisvärd belysningslösning som snabbt återbetalar sig. Det finns ingen anledning att vänta!

LED-sortimentet Easy Selection

Plug Enkel installation

Lämna komplicerade LED-installationer bakom dig. Ersätt din befintliga belysning med en valfri LED-produkt från Easy Selection, där du väljer mellan en downlight, panel, trapphusplafond eller LED-retrofit lysrör. Det kan inte bli enklare!Easy Selection LED-panel Lanternin - kostnadseffektiv belysning


Battery
Spara upp till 50% energi

Du sparar energi för varje armatur du ersätter med en Easy Selection-produkt. Våra armaturer lyser lika starkt men håller mycket längre, använder mindre energi och behöver inte bytas lika ofta.


euroKort återbetalningstid

En enkel uträkning av driftkostnaderna för produkterna påvisar en kort återbetalningstid. Våra LED-produkter börjar faktiskt att återbetala sig från dag ett och garanterar fortsatta bespariEasy Selection downlight Filixngar.


certificateKvalitet garanteras

Våra kunder har vant sig vid högsta kvalitet, långa garantier och god kundservice. Därmed borde det inte komma som någon överraskning att även kvalitativa Easy Selection har en treårig garanti.

thumbs upHandplockat sortiment

Det finns mängder av LED-produkter på marknaden, men kvaliteten varierar också kraftigt. Aura Lights belysningsexperter har granskat utbudet väl och noggrant handplockat de mest tillförlitliga och högkvalitativa produkterna, för att kunna erbjuda kunden det smidigaste LED-sortimentet.