Affärsidé, vision och värderingar

 

mission_vision_values

 

Vår affärsidé

Aura Light utvecklar och erbjuder hållbara belysningslösningar till företagskunder, vilket hjälper dem att minska sina kostnader, energiförbrukning och miljöpåverkan.

Vår vision

Vår vision är att bli en ledande samarbetspartner till företagskunder när det gäller hållbara belysningslösningar.

Våra kärnvärden

Aura Lights värderingar bygger på vår uppförandekod och utgör grundprinciperna för vårt dagliga arbete:

 

  • Engagerade På Aura Light håller vi vad vi lovar och tillhandahåller produkter med garanterad kvalitet. Genom vår förstklassiga kundservice och vårt kunniga säljteam visar vi stort engagemang för våra kunder. Som cleantech-företag bidrar Aura Light till en hållbar framtid på ett hängivet och professionellt sätt. Vi erbjuder lösningar som gör kunderna mer hållbara.
  • Innovativa Aura Light är branschledande och innovativa när det gäller att hitta nya lösningar med hjälp av både befintlig och ny teknik. Vi är ett affärsorienterat cleantech-företag som skapar värde för kunderna genom att hjälpa dem att spara pengar, minska energiförbrukningen och värna om miljön. Vi ger kunderna möjlighet att göra det som är rätt och därigenom minska sina kostnader. På så sätt skapar vi verklig förändring. Vårt mål är att bidra till en hållbar framtid genom att erbjuda belysningslösningar som hjälper våra kunder att bli hållbara.
  • Flexibla Vi är öppna för nya idéer och anpassar oss efter kundernas behov. Därmed kan vi tillhandahålla lösningar som är skräddarsydda efter enskilda kunder. Tack vare vår storlek kan processen från idé till marknad hållas mycket kort. Kunderna ska uppleva oss som snabbare och mer lyhörda än våra konkurrenter.

Nedladdningsbart material

Aura Lights uppförandekod