Belysningslösningar för industri

 Armaturer för olika typer av industrier, verkstäder, lagerlokaler och produktionsanläggningar

 

Rätt belysning har en positiv effekt på arbetsplatsens produktivitet och säkerhet. Bra belysningsdesign, rätt ljusnivåer, ljuskvalitet och tillförlitlighet är avgörande för en effektiv arbetsplats. Det är därför det är viktigt att optimera och anpassa belysningslösningarna för den uppgift som utförs i respektive område av din anläggning. Flexibilitet är nyckeln så att belysningsanläggningen lätt kan anpassas till förändrade
krav. För att kunna hjälpa dig att att nå dina hållbarhetsmål, fokuserar vi på produktutveckling. Vi vet allt om industribelysning och de utmaningar som du ställs inför. Det beror på att industribelysning är grunden för vår verksamhet och har varit det i årtionden. Baserat på vår omfattande erfarenhet av belysning, så kombinerar våra belysningsexperter innovativa produkter till kundanpassade helhetslösningar för att uppfylla dina specifika behov. Vi erbjuder maximal energibesparing, minskad miljöpåverkan, anställdas säkerhet och välbefinnande och allt backas upp av Aura Lights garantier. Smart belysning från Aura Light bidrar till effektivare produktion, högre hållbarhet och ökad lönsamhet.

Industriarmaturens huvudfunktion är att skapa ett bra ljus. Ljuskällan avger ljus men det är armaturen som sprider och riktar ljuset. Därmed påverkar armaturen ljuskvaliteten. Hos Aura Light finner du industriarmaturer för alla behov. Bäst av allt är att de backas upp av en omfattande garanti.